”JP Ekonomiservice gör mitt jobb enklare så jag kan göra det jag är bäst på. Snabba svar vid frågor, alltid trevligt bemötande.”

– Magnus, MB Rör i Mälardalen AB, Västerås

Redovisning

Så här ser vi på saken: du är chefen och företagets ledare – vi är din smarta ekonomiavdelning. Vi kräver inga kvadratmeter, inga skrivbord, datorer eller ens kaffe. Ändå sköter vi allt som ska göras.

Vi är ditt bollplank och vi hjälper dig att skapa bästa förutsättningar för att du ska fatta optimala beslut för din verksamhet, grundat på din bokföring och med rådgivning baserad på aktuella händelser. Medan du koncentrerar dig på verksamheten förenklar vi din vardag och håller järnkoll på papper och siffror.

Och ju mer vi vet desto bättre kan vi hjälpa dig. Därför erbjuder vi helhetslösningar med allt från leverantörsbetalningar och fakturering till momsrapportering – allt enligt regelverket och på rätt tid. Vi jobbar enligt Rex som är svensk standard för redovisningsuppdrag. Det maxar tryggheten för alla parter.

Vi är stolta över att vara auktoriserade redovisningskonsulter, en auktorisation som utfärdas av Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter.

Våra tjänster

Nöjda kunder - vår bästa referens

”När man lägger sitt företags ekonomi i någon annans händer är god kunskap och noggrannhet en förutsättning. Man behöver också någon med känsla för kundservice som kan förmedla hur ekonomin ligger till på löpande basis, så jag känner mig trygg och inte får några obehagliga överraskningar. Därför har jag bytt från en stor redovisningsorganisation där jag som småföretagare alltid flyttades längst bak i kön. På JP Ekonomiservice känner jag mig lika värd som övriga av deras kunder. De ger mig proffsigt bemötande och den service jag eftersträvat.”

– Sophia, Stylistshopen, Västerås

Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi.  JP Ekonomiservice är en av få byråer som är både Auktoriserad Redovisningskonsult samt Srf Certifierad Affärsrådgivare. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.