JP Ekonomiservice erbjuder

Lösningar inom bokföring, redovisning, skatt och löneadministration där vårt mål är att ge er trygghet och kvalitet med dig i fokus.

Våra ekonomitjänster

Att driva eget ska vara stimulerande, roligt och lönsamt. Med kunderna i fokus och leveransen på topp bidrar du både till din egen och dina kunders framgång.

Men du startade inte ditt bolag för att fylla i blanketter och sortera pärmar. Lägg administrationen hos oss i stället.

Vi finns för att ge dig maximalt flyt och minimala bekymmer. Genom att låta oss sköta administration och byråkrati får du tid och kraft att fokusera totalt på din kärnverksamhet.

Det är ingen kostnad. Det är en smart investering.

JP Ekonomiservice hjälper alla sorters bolag, från det lilla enmans bolaget till större bolag. Vi har lång erfarenhet, hög kunskap och system i framkant inom både bokföring, redovisning, skatt och löneadministration. Vi samarbetar med några av landets duktigaste revisorer och skattejurister, att välja oss så får du allt samlat på ett ställe. Dessutom är vi alltid redo – kontakta oss när som helst så löser vi det mesta snabbt och enkelt.

”JP Ekonomiservice gör mitt jobb enklare så jag kan göra det jag är bäst på. Snabba svar vid frågor, alltid trevligt bemötande.”

– Magnus, MB Rör i Mälardalen AB, Västerås

Våra tjänster

Bokslut

Bokslut och årsredovisningar kan både vara tidsödande och krävande. Särskilt för den som saknar intresse eller kunskap. Då ökar risken för slarv och misstag. Låt oss ta hand om ert bokslut så kan ni luta er tillbaka och ägna er åt er verksamhet.

Deklarationer

Företagets inkomstdeklaration bygger på bokslut och det kan ibland vara svårt att förstå vad som ska vara med. Vi hjälper dig att få ner de rätta siffrorna från ditt bokslut och leverera all information som Skatteverket kräver.

Redovisning

Så här ser vi på saken: du är chefen och företagets ledare – vi är din smarta ekonomiavdelning. Vi kräver inga kvadratmeter, inga skrivbord, datorer eller ens kaffe. Ändå sköter vi allt som ska göras.

Löneadministration

Du ska inte sitta på nätterna och knacka löner. På nätterna ska du sova och drömma fram nya fantastiska idéer för ditt bolag och dina kunder. Det är lätt som en plätt men det ska göras. Ge oss uppdraget, och sov gott!

Rådgivning

Vägen från idé och vision till lönsam verklighet kan vara olika lång. Med hjälp av en klok affärsrådgivare kan trösklar sänkas och hinder undanröjas. Vi kan hjälpa dig hela vägen från start till fullskalig verksamhet.

Kontakt

Vårt mål är att ge er trygghet och kvalitet. Vi har ingen växel, inga fasta öppettider, inga knappval eller andra bromsklossar. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi.  JP Ekonomiservice är en av få byråer som är både Auktoriserad Redovisningskonsult samt Srf Certifierad Affärsrådgivare. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.