”Det samarbete som vi har skapat ger mig lugn och ro, jag slipper vara stressad över bokföringen och jag kan lägga mer tid på att skaffa mer uppdrag inom min verksamhet.”

– Arto, Master Way Nordic AB, Västerås

Deklarationer

Företagets inkomstdeklaration bygger på bokslut och det kan ibland vara svårt att förstå vad som ska vara med. Vi hjälper dig att få ner de rätta siffrorna från ditt bokslut och leverera all information som Skatteverket kräver.

Vi gör inkomstdeklarationer för alla former av bolag. Har du ett aktiebolag ska dessutom en K10-blankett upprättas och bifogas med din privata deklaration. Moms och arbetsgivardeklarationer ska du som företagare lämna månadsvis, kvartalsvis eller årsvis till Skatteverket. När vi hanterar din löpande bokföring är det vårt ansvar.

Skulle du vara behov av en skattejurist i komplicerade skattefrågor, inga problem vi har samarbete med en av Sveriges bästa skattejurist med stor erfarenhet inom branschen.

Allt detta kan vi ta hand om medan du jobbar eller kanske tar några dagar ledigt – because you’re worth it.

Våra tjänster

Nöjda kunder - vår bästa referens

”Jag har bytt från en stor redovisningsorganisation där jag som småföretagare alltid flyttades längst bak i kön. På JP Ekonomiservice känner jag mig lika värd som övriga av deras kunder. De ger mig proffsigt bemötande och den service jag eftersträvat.”

– Sophia, Stylistshopen Västerås

Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi.  JP Ekonomiservice är en av få byråer som är både Auktoriserad Redovisningskonsult samt Srf Certifierad Affärsrådgivare. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.