”JP Ekonomiservice gör mitt jobb enklare så jag kan göra det jag är bäst på. Snabba svar vid frågor, alltid trevligt bemötande.”

– Robert, Vedbobacken, Västerås

Rådgivning

Vägen från idé och vision till lönsam verklighet kan vara olika lång. Med hjälp av en klok affärsrådgivare kan trösklar sänkas och hinder undanröjas. Vi kan hjälpa dig hela vägen från start till fullskalig verksamhet.

Certifierad affärsrådgivare

Vi är mycket stolta över vår status som certifierad affärsrådgivare enligt Srf Konsulterna, en certifiering som lyfter fram landets främsta rådgivare inom redovisning. Det är en roll som innebär rådgivning och medverkan i viktiga affärsbeslut inom områden som påverkar lönsamhet och likviditet.

För att lyckas krävs sunda affärer och goda beslut. Vi möter många företagare med frågeställningar kring kalkyler för investeringar, budgeteringar och andra områden som påverkar företagets lönsamhet och likviditet. Vi har lång erfarenhet av att stötta entreprenörer och bolagsbyggare på både kort och lång sikt. Tillsammans kan vi skapa värden och underlag för de rätta besluten i just ditt bolag. Och hos oss är goda råd inte dyra.

Visma Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi. Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Våra tjänster

Nöjda kunder - vår bästa referens

”Professionella i bemötande och den service som vi får. Smidig hantering av leverantörsfakturor och kundfakturor. Bra och tydliga rapporter med en tydlig överblick om hur bolaget går.”

– Ola, Frekvensbehandling i Norden AB, Västerås

Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi.  JP Ekonomiservice är en av få byråer som är både Auktoriserad Redovisningskonsult samt Srf Certifierad Affärsrådgivare. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.