”JP Ekonomiservice gör mitt jobb enklare så jag kan göra det jag är bäst på. Snabba svar vid frågor, alltid trevligt bemötande.”

– Magnus, MB Rör i Mälardalen AB, Västerås

Bokslut och årsredovisningar

Bokslut och årsredovisningar kan både vara tidsödande och krävande. Särskilt för den som saknar intresse eller kunskap. Då ökar risken för slarv och misstag.

Dessutom handlar det om rörlig materia där nya regler och krav duggar tätt. Som experter har vi erfarenhet och utbildar oss ständigt för att följa med det föränderliga regelverket. Låt oss därför ta hand om bokslutsarbetet och koncentrera dig i stället på det du kan bäst. Om vi sköter din bokföring kan du vara trygg i att allt blir rätt – samtidigt som det minimerar tid. 

Vilken typ av bokslut du behöver göra beror främst på vilken bolagsform du har. Ett aktiebolag ska alltid upprätta en årsredovisning. Samma sak gäller för ekonomisk förening, medan enskild firma i de flesta fall klarar sig med ett så kallat förenklat årsbokslut. Reglerna för handelsbolag eller kommanditbolag beror på företagets storlek och ägare. I vissa fall räcker det med bokslut, i andra fall krävs årsredovisning.

Är ditt bolag i behov av revisor för att uppfylla lagen om revisor, inga problem vi löser detta då vi samarbetar med Sveriges bästa revisorer.

Det är kanske inte en djungel, men i alla fall en liten snårskog för den som är ovan. För oss är det mammas gata.

Våra tjänster

Nöjda kunder - vår bästa referens

”Ett kunnigt och trevligt bemötande. Ovärderlig hjälp vid uppstarten av mitt företag, bra förklaringar på hur och varför. Alltid snabba återkopplingar vid frågor. Får användbara tips och råd.”

– Lätt På Foten, Köping

Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi.  JP Ekonomiservice är en av få byråer som är både Auktoriserad Redovisningskonsult samt Srf Certifierad Affärsrådgivare. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.