”Joakim på JP Ekonomiservice har hjälpt mig med min bokföring i mina bolag, KB och AB i två år. Det jag uppskattar med Joakim är raka svar och fokus på arbetet. Inga krusiduller och konstigheter som jag upplevt med andra byråer.”

– Ola, Frekvensbehandling i Norden AB, Västerås

Löneadministration

Du ska inte sitta på nätterna och knacka löner. På nätterna ska du sova och drömma fram nya fantastiska idéer för ditt bolag och dina kunder.

Lönehantering kan vara mycket tidskrävande och dra stora resurser. Överlåt det åt oss, oavsett hur många medarbetare det gäller. Vi sköter allt det löpande och lägger in information efterhand som vi får den. Då blir administrationen lättare vid lönehanteringen.

Med hjälp av ett webbaserat system (i mobilen eller datorn) redovisar du och dina medarbetare arbetade timmar, reseräkningar och utlägg som sedan attesteras och godkänns. Därefter kan lönespecifikationer hämtas från samma websida, och lönerna betalas ut.

Eftersom allt sköts med automatik skapas arbetsgivardeklarationerna efter avslutad lönehantering och granskas innan de skickas in till Skatteverket.

Det är lätt som en plätt men det ska göras. Ge oss uppdraget, och sov gott!

Våra tjänster

Nöjda kunder - vår bästa referens

”Jag kan känna en trygghet att saker blir uträttade av det jag ber om, behöver inte påminna om sådant som skall vara inlämnat i tid. Raka tydliga svar om jag undrar över något, finns inte svara på en gång, återkopplar de snabbt. Kort och gott, det fungerar riktigt bra!”

– Arto, Master Way Nordic AB, Västerås

Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi.  JP Ekonomiservice är en av få byråer som är både Auktoriserad Redovisningskonsult samt Srf Certifierad Affärsrådgivare. 

Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.