”Det samarbete som vi har skapat ger mig lugn och ro, jag slipper vara stressad över bokföringen och jag kan lägga mer tid på att skaffa mer uppdrag inom min verksamhet.”

– Arto, Master Way Nordic AB, Västerås

Om oss

JP Ekonomiservice är en redovisningsbyrå i Västerås med expertis inom bokföring, redovisning, skatt, löneadministration och företagsrådgivning. Vårt mål är att våra kunder ska uppleva trygghet, kvalitet och personlig service. Vi är erfarna, certifierade och håller oss alltid uppdaterade i branschens utveckling.

Vad vi gör

Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag i alla storlekar och branscher med bland annat bokföring, redovisning, löneadministration och affärsrådgivning.

I samarbete med oss får du perfekt koll på den ekonomiska statusen i ditt bolag. Arbetet utförs kontinuerligt och varje månad får du lättöverskådliga rapporter som enkelt och pedagogiskt visar hur din verksamhet mår – och vad som eventuellt behöver förändras.

Vi är högt ansedda för effektivitet, kvalitet och god service, och vi är tillgängliga året runt. Välkommen att ta kontakt för mer information eller en skräddarsydd offert för just dina behov.

Joakim Persson

VD/Grundare
JP Ekonomiservice

Telefon: 070-781 12 22
E-post: jocke@jpekonomiservice.se

Certifierad affärsrådgivare

Vägen från idé och vision till lönsam verklighet kan vara olika lång. Med hjälp av en klok affärsrådgivare kan trösklar sänkas och hinder undanröjas. Vi kan hjälpa dig hela vägen från start till fullskalig verksamhet.

Vi är mycket stolta över vår status som certifierad affärsrådgivare enligt Srf Konsulterna, en certifiering som lyfter fram landets främsta rådgivare inom redovisning. Det är en roll som innebär rådgivning och medverkan i viktiga affärsbeslut inom områden som påverkar lönsamhet och likviditet.

För att lyckas krävs sunda affärer och goda beslut. Vi möter många företagare med frågeställningar kring kalkyler för investeringar, budgeteringar och andra områden som påverkar företagets lönsamhet och likviditet. Vi har lång erfarenhet av att stötta entreprenörer och bolagsbyggare på både kort och lång sikt. Tillsammans kan vi skapa värden och underlag för de rätta besluten i just ditt bolag.

Och hos oss är goda råd inte dyra.

Auktoriserad redovisningskonsult

Vi är stolta över att vara auktoriserade redovisningskonsulter, en auktorisation som utfärdas av Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter.

Visma Certifierad Byrå

Vi är stolta att vara en av de 50 första certifierade byråerna i Sverige med kvalitetsstämpel för kunskaper i bokföringssystemet Visma eEkonomi. Kontakta oss idag så berättar vi hur du kan förenkla jobbet med bokföring och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Nöjda kunder - vår bästa referens

”När man lägger sitt företags ekonomi i någon annans händer är god kunskap och noggrannhet en förutsättning. Men behöver också någon med känsla för kundservice som kan förmedla hur ekonomin ligger till på löpande basis, så jag känner mig trygg och inte får några obehagliga överraskningar. Därför har jag bytt från en stor redovisningsorganisation där jag som småföretagare alltid flyttades längst bak i kön. På JP Ekonomiservice känner jag mig lika värd som övriga av deras kunder. De ger mig proffsigt bemötande och den service jag eftersträvat.”

– Sophia, Stylistshopen, Västerås